Затварящи, oребрени панели за системата Super 1/2/3 | НОВИНИ

Затварящи, oребрени панели за системата Super 1/2/3

Metalsistem разширява сферата на приложение на затварящите пана за системата Super 1/2/3 със затварящи оребрени панели от системата Sidac. Благодарение на гъвкавостта на новия профил за захващане на затварящите панели, вече е възможно да се прилагат оребрени затварящи панели Sidac като пана за системата Super 1/2/3.

Това ново приложение – в допълнение към всички основни предимства, въведени със системата на затваряне с панели Sidac (представихме ви ги само преди няколко седмици, вижте статията „Нововъведенията на METALSISTEM към стелажните системи SUPER 1-2-3 и UNIRACK“) дава допълнителна функционалност на затварянето на стелажите от системата Super 1/2/3.

По този начин рамките Super 1/2/3 могат да бъдат комплектувани с куки Sidac от серията AFD с тави за оребрени пана и други подобни. Въвеждането на този нов продукт в серията Super 1/2/3 позволява създаването на широка гама от решения, както за индустриално, така и за търговско приложение. Например чрез комбиниране на новото затваряне с оребрени панели със съществуващите междинни панели Super 1/2/3 (виж INFORMA 820), могат да бъдат оформени кабелни канали, предназначени за полагането на захранващите кабели за информационни табели, компютри, принтери и други електронни устройства.

Техническият каталог на Sidac съдържа многобройни приложения на оребрените панели, поради което Metalsistem препоръчва на мрежата от партньори и дистрибутори, да се запознаят внимателно с документа, за да могат да оценят по най-добрия начин големите възможности, които се предлагат от това нововъведение за стелажите Super 1/2/3.

Новите оребрени затварящи панели Super 1/2/3 подлежат на поръчка незабавно, като се предлагат за всички дълбочини на рамките.

edge затварящи оребрени панели

Сайтът използва бисквитки за Гугъл аналитик, но не събира лични данни, примерно като личния Ви IP адрес. Повече за нашата политика можете да прочетете тук.