Archives for 2017 | НОВИНИ

Автомобилен салон София 2017 Inter Expo Center

Стелажни системи на Авто Салон София
© Bonev Photography

За поредна година "Джи Ти Ти" ООД ще представи стелажни системи на италианския производител METALSISTEM на Автомобилен салон - София от 13 -22 октомври 2017 в Inter Expo Center.

Посетителите ще се докоснат до новите авангардни идеи на леки автомобили, мотори, скутери, велосипеди и кемпери. Организаторите предоставят отлична възможност за професионалисти и любители да осъществяват директен контакт и търговско договаряне с представители на различните марки. Под един покрив се презентират не само автомобили, но и фирми за сервизно и гаражно оборудване, резервни части и аксесоари, охранителни системи, автомобилни аудио системи, лизингови компании, банки и застрахователи.

Изложението е сред най-посещаваните в национален мащаб и по традиция отразява най-новите тенденции в развитието на бранша.

Анонс БГСКЛАД ПЛОВДИВ 18 ОКТОМВРИ

Първа национална конференция в сферата на индустриалните имоти ще събере в Пловдив над 300 видни бизнесмени, брокери и професионалисти от сектора.

Като спонсор на събитието Джи Ти Ти кани всички желаещи да посетят платформата на БГСКЛАД от 14 ч на 18 октомври 2017 г. в зала България, конгресен център, палата 8 на Международен панаир –гр. Пловдив. Най- значимото по рода си събитие ще срещне на едно място множество фирми, бизнесмени, държавни институции, банки, застрахователни дружества, консултанти, брокери и много други значими фигури в сферата на индустриалните имоти.

Входът за всички гости е безплатен.

Интервю с Кирил Савов, управител на Джи Ти Ти ООД

Logistika-4-2017-12-15-page1Прочети повече…

Сайтът използва бисквитки за Гугъл аналитик, но не събира лични данни, примерно като личния Ви IP адрес. Повече за нашата политика можете да прочетете тук.