Допълнителни инвестиции в продуктовата линия на METALSISTEM Super 4-5-6 | НОВИНИ

Допълнителни инвестиции в продуктовата линия на METALSISTEM Super 4-5-6

METALSISTEM продължава да влага значителните инвестиции за да подобри използването на продуктовата линия Super 4-5-6.

Super 4-5-6 стелажни конструкции

След изваждането от употреба на историческата производствена линия и пускането в експлоатация на нови производствени системи, както и благодарение на проведените опити в новата антисеизмична кула за изпитване Metalseismic се появиха значителни подобрения в структурната антисеизмична производителност на продукта Super 4-5-6. Поради тези причини, METALSISTEM реши да маркира бъдещите колони S 4-5-6 със символ "R" подобно на успеха в миналото с продукти Superbo, Superbuild и Unibuild.

Най-добрите структурни показатели са и резултат от приложението на новата скоба за греда, която вече е на разположение, благодарение на новото оборудване. Новите Super 4-5-6 скоби за греда ще бъдат налични за потвърждаване от 08.01.2018 година и може да бъде инсталирана само върху новите вертикални профили "Super" 4-5-6 "R". Старата версия на скобите Super 4-5-6 на рамката ще остане достъпна за обратна съвместимост или специални нужди.

Сайтът използва бисквитки за Гугъл аналитик, но не събира лични данни, примерно като личния Ви IP адрес. Повече за нашата политика можете да прочетете тук.