Нови овални експозитори sidac от METALSISTEM | НОВИНИ

Нови овални експозитори sidac от METALSISTEM

METALSISTEM въвежда нови овални експозитори SIDAC за мултифункционални маси. Модулният дизайн на тези нововъведения позволява приложението им в различни търговски обекти. Част от нововъведенията бяха представени на изложението Euroshop 2017 година.

Сега METALSISTEM ви представя преустановеното решение, което може да бъде инсталирано без никакви усилия върху всяка платформа Euroscacco P25 или P50.

Овалните експозитори SIDAC


Овални експозитори SIDAC

Макар и основната цел на елегантния дизайн на овалните експозитори SIDAC да е да ги направи универсални като приложение, най-важната функция на нововъведението на METALSISTEM е да се представи самият продукт или експонат, като същевременно той е предпазен от сферичен похлупак, направен от прозрачен материал.
Универсалността на овалните експозитори SIDAX е постигната чрез общите усилия на целия екип, инвестирани в избирането на подходящите материали и тяхното сглобяване. Това създава експозитори, които визуално елиминират всички възможни разминавания с реалните размери, форми и визия на продукта, които излагат. Това е предизвикателство пред множество експозитори, което METALSISTEM успешно разрешават със SIDAC.

Освен това, SIDAC ви предлага иновативни методи за осветяване на цялата повърхност, които ви предоставят интегрирана система за качеството на осветлението, която позволява контролиране на осветеността и цветната температура. Всички овални експозитори SIDAC могат да бъдат оборудвани с допълнителни аксесоари с PPMA дисплей.


Експозиторите SIDAC и с нова система за достъп Keysistem


Друга важна характеристика на овалните експозитори SIDAC е предоставянето на нова система за контрол на достъпа Keysistem, която се централизира чрез RFID технология (RadioFrequency идентификация). Предварително поставените процепи и канали за окабеляване улесняват допълнително инсталирането на системата за сигурност. При този тип експозитори може да бъде използвана и система с пръстов отпечатък.
Тази технология позволява пълен контрол върху продажбите на изложените продукти и експонати. Освен това, системата ви дава дистанционен достъп, с който можете да я деактивирате или активирате в случай на кражба или загуба на програмираните чипове за сигурност.

Експозиторите SIDAC и с нова система за достъп Keysistem

Сайтът използва бисквитки за Гугъл аналитик, но не събира лични данни, примерно като личния Ви IP адрес. Повече за нашата политика можете да прочетете тук.