Нововъведения в SIDAC и METALSISTEM | НОВИНИ

Нововъведения в SIDAC и METALSISTEM

През последните години METALSISTEM осъществява огромни инвестиции в производствени технологии в рамките на марката SIDAC, което води до големи ползи за цялата продуктова гама. Тези нови производствени технологии позволиха METALSISTEM да въведе нова концепция в маркови продукти SIDAC и предлага на своите партньори възможност да направят персонализирани решения на касови модули.

Новите компоненти със специално предназначение, заедно със съответните им продуктови кодове, ще бъдат включени в техническия каталог на SIDAC. Освен това, ще бъдат включени примери за приложение и технически характеристики като минимални и максимални производствени дължини, стъпала и линии за рязане.
Използването на продукти със специално предназначение ще отвори нов свят на възможностите за обзавеждане на търговско пространство. С новите продукти на METALSISTEM вече могат да се реализират интегрирани решения – например с компенсационни модули за завършване без да се образуват празни пространства, които обикновено се появяват, чрез комбиниране на стандартни модули. Създава се възможност и за обособяване на буфер, като се запазват непроменени дисплеите, конструктивните елементи като стълбове, тръбопроводи и др.

SIDAC и METALSISTEM стелажи

Сайтът използва бисквитки за Гугъл аналитик, но не събира лични данни, примерно като личния Ви IP адрес. Повече за нашата политика можете да прочетете тук.