Металсистем

От 1997 г. до сега, дейността на компанията е фокусирана върху организация и цялостното обзавеждане на складови площи, библиотеки, архиви, аптеки, магазини и други обекти.    

Фирмата предлага затворен цикъл от проектиране, доставка, монтаж и сервизиране на складовото пространство.  

 

За изпълнение на своите проекти, ние разполагаме със складова наличност и всички съвременни машини и съоръжения, гарантиращи бърза и качествена доставка и монтаж.  

 

С дългогодишния опит на екипа ни от специалисти гарантираме максимално оптимизиране на складовата площ, професионализъм при монтиране и сервиза на стелажите. Фирмата е сертифицирана от RINA и притежава сертификат за качество ISO 9001:2015.

 

Гаранция за надеждността и сигурността на продуктите са нашите дългогодишни италиански партньори от METALSISTEM, които представяме вече 20 години на българския пазар.

 

Работим успешно и с фирми SCAFFSYSTEM, MAGNETAL, CHEMISAFE, INDUMETAL, ITALSCALE FUSALLUMINIO, ITALFIL, ICAM, SIDAC, VIPA, FASMA.

 

За Металсистем

Италианската фирма Металсистем е производител на висококачествени стелажи. Непрестанната отдаденост към откриване и развитие на нови решения, както и продукти, характеризиращи се с надеждност, концептуална простота и функционалност определят ролята на Металсистем като компетентен и доверен партньор. Това е фирма, която е способна да изпълнява най-смелите проекти и да ги превърне в реалност. 

Металсистем
Металсистем

Металсистем е създадена през 1968 година в Италия. Тя започва дейността си на базата на проектиране и производство на профилоогъващи машини. Придобитите богат опит и умения в тази дейност, довеждат до разработването на оригинални профили и конструкции. Те създават основата на Металсистем за производство, дистрибуция и продажба на широка гама от стелажни системи. 

Изделията, които можете да намерите в продуктовата гама на Металсистем са леки, издръжливи и модулни, лесно комбиниращи се и с възможност за разширяване. Това са само част от характеристиките, които правят фирмата една от най-успешните при производство на стелажи и аксесоари. Освен високите производствени резултати, както и редица сертификати за качество, Металсистем е получила признанието на реномираните европейски контролни органи:
-    TÜV Product Service GmbH, Мюнхен, Германия
-    Ö-Norm, Виена, Австрия
-    ACAI/CISI - официален италиански член на F.E.M.
Металсистем е притежател и на сертификата за качество ISO 9001. 

Ние сме единственият официален и оторизиран доставчик за продуктите на Металсистем в България. При нас може да откриете всички изделия на фирмата. Ние можем да гарантираме за качеството и издръжливостта на всички продукти на марка Металсистем, които предлагаме.

Свържете се с нас, за да Ви помогнем в избора на най-подходящите стелажи за Вашите нужди!


 

За металсистем?