СКЛАДОВИ СТЕЛАЖИ

Складовите стелажни системи са най-доброто решение за оптимизиране на пространството. С комбинирането на различни складови системи можете оптимално да се използва пространството за складиране на стоки, палети, кашони и други изделия. 

При нас можете да откриете леки стелажни системи, палетни системи, конзолни стелажни системи, етажни конструкции и мобилни стелажни системи. 

Леки складови стелажи


Леките складови стелажи се прилагат при ръчна обработка на стоките. Сред складовите стелажи, които предлагаме, е система Super 1/2/3. Този вид система е създадена от висококачествени материали, а безболтовите сглобки гарантират бързо и лесно сглобяване и по-големи възможности за коригиране на височината. Складовите стелажи от система UNIRACK е създадена за складиране на леки и среднотежки товари. При нас можете да намерите и складови стелажи от неръждаема стомана SUPER INOX. Тази стелажна система е създадена да отговаря на хигиенните норми и изисквания за употреба в хранително-вкусовата, фармацевтичната и химическа промишлености. 

Палетни складови стелажи

Складови стелажи 1 с различни приложения
Складови стелажи - различни видове

Палетните складови стелажи са най-честият избор за оборудване на складове, които се обслужват механично. Този тип системи са създадени за съхраняване на среднотежки и тежки товар. Палетната складова стелажна система SUPERBUILD отговоря на всички изисквания за съвременни палетни стелажни системи. Този тип складови стелажи съчетават бърз монтаж, висока устойчивост и много конкурентни цени. За складиране на среднотежки и тежки товари, са подходящи складовите стелажи от серията UNIBUILD. Този тип  стелажи предлагат бърз и лесен монтаж, устойчивост, здравина и максимална ефективност. Складовите стелажи от серията SUPER 4/5/6 предлагат новаторство, чрез възможността за захващане на гредите от четирите страни на колоната, като едновременно с това съчетават лесен монтаж и изключителни технически характеристики. 

Конзолни складови стелажи


Конзолните складови стелажи са приложими при складиране и обслужване на дългомерни материали и нестандартни товари на няколко нива във височина. Подходящи са за складиране на тръби, дървен материал, греди, метални или пластмасови листове и други. Конзолните складови стелажи позволяват леките товари да бъдат обработвани ръчно или с подемна техника при по-голямо тегло. Предлагат се две конзолни складови стелажни системи – SuperCant и UNICANT. SuperCant е лека, метална конзолна система за складови стелажи, която използва колони от серията TS (Super 4/5/6), към които се прикрепят различни конзоли. Удобните колони и безболтовата сглобка позволяват свободно регулиране на височината на конзолните стелажи през 33 mm. Системата за складови стелажи UNICANT е предназначена за съхранение на дългомерни товари

Етажни конструкции

Складови стелажи 2 с различни приложения
Складови стелажи с различни приложения

Това са леки или палетни стелажни системи, които позволяват оформяне на едно или повече нива. Етажните конструкции могат да бъдат обслужвани с пътеки или площадки тип мецанин. Етажните складови конструкции могат да бъдат комбинирани с леките складови стелажи от тип Super 1/2/3 и UNIRACK за съхраняване на леки и среднотежки товари, както и със стелажи тип Super 4/5/6, за съхранение на среднотежки и тежки товари. 

Мобилни стелажни системи 


Мобилните стелажи са предпочитани, поради  възможността  за спестяване на пространство и увеличаване капацитета за съхранение на  товарни единици, спрямо свободното пространство, чрез намаляване броя на коридорите за достъп. Мобилните складови стелажи се състоят от една или повече платформи, върху които са монтирани стелажи, в единични или сдвоени конфигурации.

 

Леки складови стелажи

Палетни складови стелажи

Конзолни складови стелажи

Етажни конструкции

Мобилни стелажни системи
 

 

Няма добавени продукти в тази категория.