Drive-in модулна система

Drive-in е система за палетно складиране.

Drive-in е система за палетно складиране
Drive-in система

Тя се състои от набор от сглобяеми единици, които образуват вътрешни товарни коридори с водещи релси. Drive-in системата позволява на мотокари да преминават по тези коридори и да захранват стелажите с различни палетни стоки. Всяка пътека разполага с релси от двете ѝ страни, за поставяне на палетни товари. Drive-in системата позволява пренареждане на стелажите на нивата и височините, които са Ви необходими. Този вид система за палетно складиране е създадена от изключително здрава високоякостна стомана. Drive-in системата е изградена от модули с безболтовата сглобка. Това Ви позволява да създадете стелажа, който идеално да отговаря на всички Ваши изисквания.

Предимства на Drive-in системата

Drive-in системата може да бъде изградена според изискванията на клиента. Броят на палетите, които могат да бъдат съхранявани, зависи от дълбочината и височината на стелажните етажи. Ние Ви препоръчваме при зареждане на drive-in системата да организирате товарите си по такъв начин, че палетите с приблизително еднакво тегло да са на едно и също място. По този начин ще си спестите допълнителна работа с мотокара.  Drive-in системата често е предпочитана за товари, които са по-оборотни и търсени. Тази система може да бъде комбинирана в складовото пространство и със статични системи за палетно складиране.

Drive-in разполага с по-голям капацитет за съхранение на товари, от колкото стандартните системи за палетно складиране. Тя може да бъде идеалното решение за Вашият склад, като ще Ви помогне да оптимизирате складовото си пространство. Drive-in може значително да увеличи капацитета за съхранение на товари. Свържете се с нас за да Ви помогнем в успешното изграждане на най-подходящата drive-in система за Вашето складово пространство.

Какво е Drive-in система

Drive-in - предимства и приложение

Няма добавени продукти в тази категория.