МОБИЛНИ СТЕЛАЖИ

МОБИЛНИ СТЕЛАЖИ

Мобилните стелажи са предпочитани, поради  възможността  за спестяване на пространство и увеличаване капацитета за съхранение на единици свободно пространство чрез намаляване броя на коридорите за достъп.
Мобилните стелажи се състоят от една или повече платформи, върху които са монтирани стелажи, в единични или сдвоени конфигурации. 

Мобилните стелажи са едно от най-добрите решения за складове, които не разполагат с  голямо пространство. Те са пригодени да събират същото количество стоки като обикновените статични стелажи, но същевременно да спестяват място. С мобилните стелажи можете ефективно да увеличите капацитета на склада си.

Защо да изберем мобилни стелажи?


Мобилните стелажи изпълняват същата функция като статичните стелажи. Нашите мобилни стелажни системи могат да съхраняват всякакви товари, независимо от тяхната тежест и обем, в ограничени пространства. В зависимост от Вашите нужди, както и  според товара и начина на обслужване на стелажа, мобилните стелажи могат да бъдат оборудвани с различни видове рафтове. 

Как мобилните стелажи спестяват място?

Мобилни стелажи 1 на супер цени
Мобилни стелажи в склад

Основната характеристика на мобилните стелажи е тяхната подвижност. За разлика от статичните, мобилните стелажи не изискват изграждане на коридори за достъп. Чрез специална електрическа система стелажите могат да се движат, така че да се достигне до необходимия продукт. Електрическата система осигурява движение и управление на базите, чрез чието разместване се осигурява достъп до стока, като се отваря съответен коридор. Това решение е практично за малки площи, защото увеличава капацитета за съхранение и спестява складова площ. Изграждането на мобилни стелажи е дългосрочна инвестиция, която бързо ще възвърне вложените средства. 

Нашите мобилни стелажи

Мобилни стелажи 2 на супер цени
Мобилни стелажи във фабрика

В нашата продуктова гама може да откриете два вида мобилни стелажи. Те се разделят в зависимост от начина на обслужване на стелажа – ръчно или автоматизирано. Структурата и на двата вида мобилни стелажи се състои от мобилна база, върху която е изграден стелаж. В зависимост от изискването на Вашия проект, мобилните стелажи могат да бъдат изградени в единични или двойни конфигурации.

Дългогодишният ни опит в изпитването и изграждането на мобилни стелажни системи ни позволява да предлагаме най-добрите продукти на пазара. Нашият опит ни дава възможността да Ви предложим новаторски продукти, изработени от най-висококачествените материали. Нашите мобилни стелажни системи са с конкурентни цени и могат да предложат решение на проблемът с недостатъчното складово пространство. 

Свържете се с нас за да Ви помогнем в успешното изграждане на мобилни стелажи, най-подходящи за Вашите складови изисквания!

 

Защо да изберем мобилни стелажи?

Как мобилните стелажи спестяват място?

Нашите мобилни стелажи
 

 

Показване:
Подреждане по:

МОБИЛНИ

Мобилните стелажи са предпочитани, поради  възможността  за спестяване на пространство и у..

0.00 лв