КОНЗОЛНИ СТЕЛАЖИ

КОНЗОЛНИ СТЕЛАЖИ

Конзолните стелажи са приложими при складиране и обслужване на дългомерни материали и нестандартни товари на няколко нива във височина. Подходящи са за складиране на тръби, дървен материал, греди, метални или пластмасови листове и други. Конзолните стелажи позволяват ръчно или механизирано обработване на стоката.

Конзолни стелажи 1 на супер цени
Конзолни стелажи в склад

Според нуждите, конзолните стелажи могат да бъдат едностранни или двустранни, а височината на стелажа, дължината и натоварването на конзолата могат да се проектират и доставят според индивидуалните изисквания на клиента. 

Конзолни стелажи SuperCant


SuperCant е метална конзолна система стелажи, която използва колони от серията TS (Super 4/5/6), към които се прикрепят различни по дължина конзоли. Структурата е изградена от модулни компоненти, регулируеми във височина, без да се налага заваряване. 

Товароносимостта може да варира от 150 до 1000 kg на конзола, в зависимотс от броя конзоли и размера им. Удобните колони и безболтовата сглобка позволяват свободно регулиране на височината на конзолните стелажи през 33 mm. Носещите колони на конзолните стелажи са с височини от 1847, 2177, 2805, 3136, 3763 и 4094 mm. Основните компоненти на SuperCant са проектирани посредством програмата ANSYS (програмен продукт на FEM).

Конзолните стелажи SuperCant са обект на множество оптимизации, което позволява постигане на максимална ефективност между натоварване, качество и цена. Системата SuperCant е идеална за изграждане на конзолни стелажи за складиране на дългомерен материал с лека и средна натовареност. 

Всички компоненти на конзолните стелажи SuperCant отразяват философията на Металсистем, която ги утвърждава на пазара като една от най-добрите фирми за стелажи. Това е именно модулността, напълно безболтовото съединяване и висококачествената поцинкована стомана. Конзолните стелажи могат да бъдат използвани за височини до 4000 mm с дължина на стелажите от 400 до 1200 mm. 

Конзолни стелажи UNICANT


Другият вид конзолна стелажна система на Металсистем, която предлагаме, е UNICANT. Тя е предназначена за съхранение на средно тежки и тежки.

Конзолни стелажи 2 на супер цени
Конзолни стелажи във фабрика

Конзолните стелажи UNICANT предлагат оптимални складови решение, както по отношение на натоварването, така и по отношение на складираните количества. Конзолните стелажи UNICANT са изцяло самоносеща конструкция, която не изисква захващане към стена или таван. Това  дава свобода за позтавяне на стелажите на най-удобно място. Тази конзолна система, също като SuperCant, позволява свободно регулиране на височината на стелажите. UNICANT разполага с рамена, които могат да се регулират през стъпка от 50 mm.

Многобройните възможности за конфигуриране на конзолните стелажи UNICANT предлагат рационални и ефективни решения за складиране на

дървесни плоскости, листове ламарина, метални и PVC профили, готови продукти или суровини с разнообразни размери. Ефективното индустриално производство на Металсистем, позволява оптимално използване на суровините за производство на конзолните стелажи UNICANT. По този начин клиентите на Металсистем получават конкурентен продукт като цена и качество, с гарантирано високо ниво на сигурност и здравина.


Конзолните стелажи UNICANT се произвежда в стандартен червен цвят RAL 3000 за основните конструктивни елементи и жълт RAL 1004 за конзолите. По този начин се осигурява оптимална видимост на съоръжението. Укрепващите връзки са от затворени тръбни профили, горещо поцинковани по метода СЕНДЦИМИР. Конзолните стелажи UNICANT могат да се комплектоват с многобройни аксесоари като: Свързването между колоната UNICANT и конзолите се осъществява с високоустойчиви болтове – клас 12.9 по DIN 912. Болтовото свързване може значително да увеличи бързината на сглобяване на конзолните стелажи. Дизайнът на връзките на конзолните модули е резултат от задълбочени конструктивни анализи и щателни изследвания, довели до лесна сглобка, с високи експлоатационни характеристики. 

-    Ограничители; 
-    Поставки за тръби
-    Ограничители за метални пана и др.
Тези аксесоари подпомагат пригаждането на конзолните стелажни рафтове към изискванията на складираните стоки.

Конзолните стелажи UNICANT могат да бъдат комплектовани с метални панели, чрез които се постига обширна складова площ без препятствия,

Конзолни стелажи 3 на супер цени
Конзолни стелажи-скеле

подходяща за складиране както на пакети, така и на палети с разнообразни размери. Металните плотове се предлагат в различни видове: с вдлъбнатини, гладки или с отвори. Ограничителните планки на конзолните стелажи се поставят за осигуряване на по-голяма сигурност и здравина. Върху базовото ниво на конзолните стелажи могат да се поставят и ограничители или планки за метални плотове.

Укрепващите връзки между колоните на конзолните стелажи UNICANT са произведени от висококачествена поцинкована стомана. Изделията се произвеждат чрез прилагане на авангардни и уникални технологични разработки от Металсистем. Прилагането на  високопроизводителни технологии при изработването на конзолните стелажи UNICANT води до съществени предимства в качеството и ефективност на разходите.

 

 

 

Конзолни стелажи SuperCant

Конзолни стелажи UNICANT

Показване:
Подреждане по:

UNI-CANT

Конзолната стелажна система  е предназначена за съхранение на дългомерни материали и се предлаг..

0.00 лв