МЕТАЛНИ СТЕЛАЖИ

Всички стелажи, които можете да намерите в продуктовата гама на Джи Ти Ти ООД, са изработени от висококачествени материали, в съответствие с международните стандарти за качество. При нас можете да откриете изделията, които най-добре да отговарят на Вашите складови нужди. Ние Ви предлагаме архивни, конзолни, палетни, складови и мобилни метални стелажи. 

Палетни метални стелажи


Палетните метални стелажни системи са създадени основно за съхранение на тежки и обемни товари. Те се характеризират с голяма издръжливост и изключително лесен монтаж. В продуктовата гама на Джи Ти Ти ООД можете да намерите палетни метални стелажи, произведени от италианската фирма Металсистем. Всички метални елементи са изработени от висококачествена, сертифицирана стомана. Палетните метални стелажи от система SUPER 4/5/6 позволяват свободно и лесно разширяване и премоделиране на вече съществуващите конструкции. Стелажната система SUPERBUILD е

Метални стелажи 1 на ниски цени
Метални стелажи Металсистем

подходяща при складово пространство, в което ще се съхраняват среднотежки и тежки товари. Палетните метални стелажи от система SUPERBUILD отговарят на всички стандарти за качество, като гарантират лесен и бърз монтаж и отлични резултати. Системата SUPERBUILD позволява използване на компоненти от другата палетна система UNIBUILD. Палетните метални стелажи от система UNIBUILD са изключително издръжливи и позволяват изграждане на надеждна система за складиране на среднотежки и тежки товари. Специално разработената система за сглобяване осигурява максимална товароносимост на гредите. 

Леки метални стелажи


Леките метални стелажи се прилагат при складови пространства, които изискват ръчна обработка на стоките и не предвиждат пренасяне с електрокар или транспалетни колички. Леките метални стелажи от системата SUPER 1/2/3 са подходящи за съхранение на стоки, чието тегло не превишава 50 кг. и с височина до 1800 mm. При надвишаване на тези стойности се предвижда пренос на товара от 2 или повече лица или се ползва ергономична стълба с платформа. Ние Ви предлагаме метални стелажи за различни натоварвания от 1000 до 3600 кг. на модул и от 120 до 640 кг. на рафт. Джи Ти Ти ООД разполага със складова наличност на стелажи със следните параметри: Височини – 1576, 1840, 1972, 2500, 3038, 3424, 3952, 4480, 5008 mm; Дължина на рафта – 900, 1050, 1200, 1350, 1500, 1650, 1800 mm; Ширина на рафта – 320, 400, 500, 600, 700, 800 mm. Леките метални стелажи от серията SUPER

Метални стелажи 2 на ниски цени
Метални стелажи за всякакви нужди

1/2/3 на Металсистем, са с  патентовата безболтова сглобка. Предлагат се и леки метални стелажи от система UNIRACK и метални стелажи от система SUPER INOX. Леките стелажи система SUPER INOX отговарят на всички изисквания за употреба в хранително-вкусовата, фармацевтичната и химическа промишлености.

 

 

Ахривни метални стелажи


Архивните метални стелажи са вид леки стелажни системи. В зависимост от товарната единица, която архивните метални стелажи трябва да съхраняват, те могат да бъдат оформени едностранно и двустранно. Възможно е достигане на височина от 5,5 метра. Архивните метални стелажни системи могат да бъдат проектирани и изградени и за съхранението на по-обемни товари. В този случаи се прилага системата Long span. Тя позволява изграждане на метални стелажи с дължина до 3 метра. Архивните метални стелажи позволяват лесно регулиране на височината на рафтовете, както и изграждане на стабилна етажна конструкция.

Мобилни метални стелажи


Мобилните метални стелажи често са предпочитани, поради многобройните  възможности за спестяване на пространство и увеличаване капацитета за съхранение. Това се постига чрез намаляване на броя на коридорите за достъп. Основната характеристика на мобилните метални стелажи е тяхната подвижност. За разлика от статичните метални стелажни системи, мобилните такива не изискват изграждане на допълнителни коридори. Те позволяват движение на металните стелажи чрез специална система. Тя отваря съответния коридор и по този начин се осигурява достъп до желаното изделие.

Метални стелажи 3 на ниски цени
Метални стелажи в архив

Мобилните метални стелажи са едно от най-практичните решения за складове с малки площи. Те ефективно увеличават капацитета за съхранение на стоки и товари и спестяват складова площ. Мобилните стелажи най-често се състоят от една или повече платформи, върху които са монтирани метални стелажи. В зависимост от складовото пространство, мобилните стелажни системи могат да бъдат изградени в единични или сдвоени конфигурации. 

Конзолни метални стелажи


Конзолните метални стелажи са най-честият избор при складиране и обслужване на дългомерни материали и нестандартни товари на няколко нива. Конзолните метални стелажи са подходящи при складирането на товари, като тръби, греди, метални или пластмасови листове и други обемни изделия. Тази система позволява както обработване на ръка за леки товари, така и използване на подемна техника за по-тежки изделия. Според нуждите и изискванията на клиента, конзолните метални стелажи могат да бъдат изградени едностранно или двустранно. Височината и дължината на стелажите, както и степента на натоварване на конзолата могат да бъдат проектирани и доставени според стандартните предлагани размери. Конзолната метална стелажна система UNICANT, произвеждана  от Металсистем, предлага оптимални складови решения, както по отношение на натоварването така и по

Метални стелажи 4 на ниски цени
Метални стелажи в склад

отношение на складираните количества. Тя е изцяло самоносеща се и не изисква захващане към стена или към тавана. Многобройните възможности за конфигуриране на UNICANT позволяват да се предлагат адекватни и рационални решения за складиране на дървесни плоскости, листове ламарина, метални и PVC профили, готови продукти или суровини с разнообразни размери. конзолни метални стелажи от система SUPERCANT са предназначени за складиране на дългомерен материал с леко и средно натоварване. Металните стелажи SUPERCANT са високо ефективен продукт, който предлага изключителна здравина. Елементите на този тип стелажни системи са изработени като модули, което прави сглобяването по-лесно и бързо. Всички компоненти са поцинковани чрез процеса СЕНДЦИМИР. Системата SUPERCANT може да се използва за изграждане на метални стелажи с максимална височина от 4000 mm, с конзоли от 400 до 1200mm.

Палетни метални стелажи

Леки метални стелажи

Архивни метални стелажи

Мобилни метални стелажи

Конзолни метални стелажи