Затварящи, oребрени панели за системата Super 1/2/3 | НОВИНИ

Затварящи, oребрени панели за системата Super 1/2/3

Metalsistem разширява сферата на приложение на затварящите пана за системата Super 1/2/3 със затварящи оребрени панели от системата Sidac. Благодарение на гъвкавостта на новия профил за захващане на затварящите панели, вече е възможно да се прилагат оребрени затварящи панели Sidac като пана за системата Super 1/2/3.

Това ново приложение – в допълнение към всички основни предимства, въведени със системата на затваряне с панели Sidac (представихме ви ги само преди няколко седмици, вижте статията „Нововъведенията на METALSISTEM към стелажните системи SUPER 1-2-3 и UNIRACK“) дава допълнителна функционалност на затварянето на стелажите от системата Super 1/2/3.

По този начин рамките Super 1/2/3 могат да бъдат комплектувани с куки Sidac от серията AFD с тави за оребрени пана и други подобни. Въвеждането на този нов продукт в серията Super 1/2/3 позволява създаването на широка гама от решения, както за индустриално, така и за търговско приложение. Например чрез комбиниране на новото затваряне с оребрени панели със съществуващите междинни панели Super 1/2/3 (виж INFORMA 820), могат да бъдат оформени кабелни канали, предназначени за полагането на захранващите кабели за информационни табели, компютри, принтери и други електронни устройства.

Техническият каталог на Sidac съдържа многобройни приложения на оребрените панели, поради което Metalsistem препоръчва на мрежата от партньори и дистрибутори, да се запознаят внимателно с документа, за да могат да оценят по най-добрия начин големите възможности, които се предлагат от това нововъведение за стелажите Super 1/2/3.

Новите оребрени затварящи панели Super 1/2/3 подлежат на поръчка незабавно, като се предлагат за всички дълбочини на рамките.

edge затварящи оребрени панели