МЕТАЛНИ ГАРДЕРОБИ

Металните гардероби продължават да набират популярност, най-често заради мултифункционалността си, както и широкото приложение в различни индустрии. В днешното забързано ежедневие те са много повече от място, където да съхраняваме вещите си. Металните гардероби са се превърнали във важна част от работния ден, както и от работната обстановка. Те са място, където се съхраняват не само нещата от работното ежедневие, но и части от личния живот. Именно затова, металните гардероби се произвеждат все по-персонални, цветни и отговарящи на всяка нужда на клиентите, защото всяко професионално обзавеждане може да бъде не само функционално, но и удобно и красиво. 

В продуктовата гама на Джи Ти Ти ООД можете да откриете висококачествени метални гардероби на италианския производител FASMA. Основана през 1967 година, фирмата е доказан производител на метални гардероби, шкафове, както и други видове индустриално обзавеждане. Креативността и компетентността на екипа, както и постоянно развиващият се пазар водят до растежа на компанията през 90-те години на миналия век. Висококачествените технологии за изработване на метални гардероби налагат FASMA като един от най-търсените производители на индустриално обзавеждане. 

Метални гардероби 1 със супер качество
Метални гардероби - различни видове

За създаването на уникален продукт с множество приложения, FASMA залага на висококачествени метали. Стоманата е внимателно избрана от европейски производители, а всички бои, които се използват при изработването на металните гардероби на FASMA са екологични и неразтворими. Металните гардероби на FASMA са широко използвани в различни училищни заведения, спортни зали, болници, производители, магазини и на много други места. Компанията предлага метални гардероби за всякакви нужди, като в зависимост от Вашето пространство, те могат да бъдат използвани и като архивни станции, системи за складиране на документи и други. Всички изделия на италинските ни партньори се произвеждат в съответствие с международните стандарти за качество и сигурност. 


Предлагат се традиционни метални гардероби, метални гардероби с пластмасова стойка за стабилност, метални гардероби за работно облеко с 2 прегради, метални, метални гардероби с пейки, метални гардероби от галванизирана стомана, от неръждаема стомана и други. 

Металните гардероби се предлагат в стандартни размери, като могат да бъдат единични, двойни или сглобени в блок. Металните гардероби са произведени от стоманен лист със стандартна дебелина 6/10. В зависимост от нуждите на клиента, може да бъдат поръчани и изделия, които да са изработени от стоманен лист с дебелина 8/10. Металните гардероби могат да бъдат произведени с пластмасова основа, която да осигури допълнителна стабилност. Пластмасовата основа е изработена от висококачествен полипропилен PP, който е издръжлив на различни видове метеорологични условия, както и на третиране с различни видове киселини, основи и препарати. Полипропиленът предпазва металните гардероби от корозиране, както и елиминира възможността от провеждане на електричество. Освен да осигурява допълнитела стабилност и сигурност, пластмасовата основа изолира металните гардероби от земята и ги предпазва от водата и препаратите, използвани при почистване на помещенията. Полипропиленовите основи създават бариера, която да предотвратява наслагване на прах и мръсотия под тях. 

Вратичките на металните гардероби са изработени от подсилени панели. В зависимост от  нуждите и изискванията, металните врати могат да бъдат перфорирани. Перфорацията на вратите позволява проветряване на гардероба, което да предпази съхраняваните изделия от спарване. Освен това, металните гардероби разполагат с перфорации и в основата, произведена от галванизирана стомана, както и на тавана на шкафа. Това подпомага за по-добрата циркулация на въздух и намалява възможността от неприятни миризми при поставяне на дрехи и обувки. При поставяне на металните гардероби в спортни зали, фитнес студиа, училища и други тази циркулация подпомага и за по-бързото изсушаване на дрехи и обувки, поставени в шкафчето.   

Всички метални гардероби могат да бъдат модифицирани, в зависимост от изискванията на клиента. При желание, към вратата на металните гардероби

Метални гардероби 2 със супер качество
Метални гардероби - различно използване

може да бъде прикрепено малко огледало. Освен това, към металните гардероби могат да се добавят други екстри, като поставка за чадър с контейнер за събиране на дъждовната вода, различни видове заключващи системи и други.

Металните гардероби от продуктовата гама на FASMA разполагат с пластмасов държач за карти, където може да се поставят различни обозначения. Предната част на традиционните метални гардероби разполага със заоблени краища, с радиус от 6 mm. Всички метални гардероби се предлагат с вариации от различни системи за заключване. Могат да се поръчат метални гардероби с триточкова заключваща система, с монета, както и механични или електронни катинари, заключващи се с комбинации от цифри. Освен това, изделията са допълнително подсилени и предпазени и от специално разработените вътрешни панти, които увеличават защитата на металните гардероби. 

Стандартният цвят на металните гардероби с марка FASMA е сив (RAL 7035). В зависимост от изискванията и желанията на клиентите, вратите на металните гардероби могат да бъдат изработени в различен цвят. Има избор между 8 цвята – жълто (RAL 1018), оранжево (RAL 2009), червено (RAL 3000), бордо (RAL 3003), слонова кост RAL 9016), синьо (RAL 5017), зелено (RAL 6018) и тъмно сиво (RAL7039). По желание на клиента могат да се изработят вратички за металните гардероби от ПДЧ.

Метални гардероби 3 със супер качество
Метални гардероби вкъщи

Италианският ни партньор FASMA, предлага изработване на персонализирани вратички на метални гардероби. Върху тях може да бъде отпечатано изображение или логото на фирма, според желанието на клиента. 

Традиционни метални гардероби


При нас можете да откриете няколко вида традиционни метални гардероби. Единият вид се предлага с горен вътрешен рафт, под който е разположена пластмасова релса за закачалки, към която са прикрепени няколко мобилни кукички. Този вид метални гардероби могат да бъдат произведени както единични, с размери 30 х 50 х 180 cm, така и  модулно, с до 4 гардероба, с общи размери 120 x 50 x 180 cm. 

Предлагат се и метални гардероби за работно облекло. Те разполагат с горен рафт, а пространството под него е разделено на две, посредством преграда, за ефективно съхранение на чисти и мръсни дрехи. И двете прегради на металните гардероби от този тип са оборудвани с пластмасова релса за закачалки с прикрепени мобилни кукички. Този тип гардероби могат да бъдат произведени единично, с размери 40 x 50 x 180 cm и 50 x 50 x 180 cm, както и модулно до 3 гардероба, с общи параметри 120 x 50 x 180 cm. 

Метални гардероби 4 със супер качество
Метални гардероби на работа

Металните гардероби с две крила и шкафчета са оборудвани с релса за закачалки и мобилни кукички. Този тип метални гардероби се предлагат единично, т.е две шкафчета едно върху другo с размери 40 x 50 x 180 cm, както и в модул до 6 шкафчета, с размери 120 x 50 x 180 cm. 

При многокрилните метални гардероби единичният модул е изграден от 4 шкафчета едно върху друго с размери 40 x 50 x 180 cm. Максималният брой шкафчета, с който може да разполага гардероб от този тип са 12. Общите размери на металните гардероби с 12 шкафчета са 120 x 50 x 180 cm.

Нестандартни метални гардероби


Нестандартните метални гардероби се предлагат с едно отделение, с общи размери 60 x 50 x 195 cm. Един от видовете нестандартните метални гардероби разполага с релса за закачалки и 2 рафтчета разположени в долната част, които могат свободно да се регулират. Освен това, при този тип гардероби, на вратичката е поставено малко огледало. Тези метални гардероби разполага с поставка за чадър, както и контейнер за събиране на дъждовната вода от чадъра. Другият вид нестандартни метални гардероби отново предлага пластмасова релса за закачалки, но е оборудван с няколко отделения, специално предназначени за обувки. Също като другият модел, този разполага с огледало на вратичката и поставка за чадър с контейнер за дъждовна вода. 

Метални гардероби с пейки


Този тип метални гардероби са едни от най-често използваните за обслужване на спортни зали, физкултурни салони, фитнеси и други. Пейките за металните гардероби са изработени от три висококачествени, лакирани дървени ламели със скосени ръбове. Краката на пейката са изработени от стоманени тръби, които са оборудвани с гумени накрайници за осигуряване на по-голяма стабилност на конструкцията. Стандартният цвят на пейките е сив (RAL 7035), но могат да бъдат поръчани в още 8 цвята, за да подхождат най-добре на пространството и металните гардероби. Пейките за метални гардероби могат да бъдат с различни параметри, като най-малката е с 3 места с размери 100 x 40 x 45 cm, а най-голямата е с 6 места и размери 200 x 40 x 45 cm. 

Метални гардероби 5 със супер качество
Метални гардероби в училище

Метални гардероби от галванизирана стомана


Освен традиционните метални гардероби се предлагат и такива, изработени от висококачествена галванизирана стомана. Металните гардероби от тази серия предлагат сигурност и издръжливост на корозия. Подобно на традиционните, металните гардероби, тези от галванизирана стомана могат да варират в размерите и цветовете. При тази серия гардероби има избор между 3 цвята - бял, бежов и сив. Освен това металните гардероби от галванизирана стомана позволяват регулиране на височината на крачетата, за да се нивелира гардероба. Всички крачета са оборудвани с гумени накрайници за осигуряване на по-голяма сигурност и стабилност на металните гардероби. 

Метални гардероби от неръждаема стомана


Металните гардероби от неръждаема AISI 305 иAISI 430 са много добро решение за открити пространства. Те се предлагат с различни системи за заключване. Този тип метални гардероби може да се заключват с ключалка или с катинар. Също като гардеробите от галванизирана стомана, тези от неръждаема стомана предлагат свободно коригиране на височината и нивелацията, чрез крачетата. При тази серия метални гардероби, крачета също са оборудвани с гумени накрайници. При металните гардероби, произведени от неръждаема стомана, горната част е скосена за да се предотврати наслагването на мръсотия, както и за по-лесно оттичане на течности, които в дългосрочен план могат да доведат до нарушаване на цялостта на гардеробите.  

Училищни метални гардероби


Предлагат се метални гардероби, специално разработени за училищно пространство, в единични или модулни конструкции, които разполагат с различен брой шкафчета. Максималният брой отделения, с които разполага една модулна конструкция е 20. Това предоставя повече възможности за оптимално използване на наличното пространство, както и за постигане на висока ефективност. 

Училищните метални гардероби се предлагат в единичен модул с 4 шкафчета с размери 40 x 50 x 175 cm и модул от 3 гардероба с общо 12 шкафчета и размери 120 x 50 x 175 cm или  единичен модул, който разполага с 2 шкафчета с общи параметри 40 x 50 x 175 cm и двоен с общо 4 отделения. Металните гардероби от тази серия предлагат свободно регулиращи се рафтчета, както и закачалки за дрехи, разположени във вътрешността на отделението. Както всички останали, и тези гардероби разполагат с пластмасов държач за поставяне на етикет. Всички училищни метални гардероби са изработени със заключване, посредством ключалка. 

Както останалите метални гардероби, тези се предлагат в сив цвят (RAL 7035), но могат да бъдат поръчани с цветни врати. Единствено галванизираните училищни метални гардероби се предлагат в стандартните за серията цветове - бяло, бежово и сиво. По Ваше желание, на този тип метални гардероби могат да бъдат поставени и вратички, изработени от висококачествено ПДЧ. 

 

 

Традиционни метални гардероби

Нестандартни метални гардероби

Метални гардероби с пейки

Метални гардероби от галванизирана стомана

Метални гардероби от неръждаема стомана

Училищни метални гардероби


 

Няма добавени продукти в тази категория.